Styret

Styrets sammensetning 2016/17:

Styreleder:
Erica Grunnevoll, administrasjon, økonomi, kontaktperson komiteer/utvalg

Styremedlemmer og deres ansvarsområder:
Anne Gommerud, Norsk Bransjestandard for Coaching, sertifisering resertifisering
Fanny Sæthre, registrert Helsecoach DNCF
Heidi Storruste, nye medlemmer, medlemsregister, dncf.no
Ann Flikkeid, Årskonferane,medlemsfordeler/samarbeidsavtaler
Katarina Heden, kontaktperson komiteer, samarbeidsavtaler
Linda Krog Ødegaard, markedsmateriell
Atle Øi, webredaktør CoachMagasinet.no
Hanne Paulsrud, redaksjonsmedlem CoachMagasinet.no

 

Erica Grunnevoll

SOL_3713
Styreleder  DNCF fra april 2014. Styremedlem siden april 2013
Ansvarsområdet i styret: Administrasjon, økonomi, kontaktperson komiteer

Tlf 908 73 025 Email: leder@coachforening.no / erica@coachteam.noJeg brenner for verdighet. Jeg brenner for gode og verdige resultater både på jobb og i privatlivet. Og jeg har en sterk og hellig overbevisning som jeg er kjempeglad for: Mennesker ønsker å bidra positivt!
For å kunne yte, trenger vi bla gode rammebetingelser på det organisatoriske og administrative plan. Vi trenger også riktig kunnskap og opplæring. I tillegg trenger vi mennesker som kan samarbeide og konsentrere seg om å utøve faget på en verdig måte.
For å kunne fungere optimalt, er det viktig for oss alle å håndtere de menneskelige aspekt på en sunn og konstruktiv måte. Til det trenger vi kvalitet.
Jeg brenner for kvalitet. Derfor er jeg med i DNCF og er villig til å bidra i styret. DNCF arbeider for kvalitet og seriøsitet i coachingbransjen
Som partner i CoachTeam as – House of Leadership arbeider jeg hver dag med mennesker, og jeg vet at egen kvalitet og integritet er alfa og omega. Derfor bruker jeg daglig NLP og coaching som metodikk og verktøy, enten via vår coachutdanning eller via programmer, foredrag, workshops eller coaching i bedrifter.

Anne Gommerud

Styremedlem DNCF fra april 2013.
Ansvarsområdet i styret: Norsk Bransjestandard for coaching, sertifisering, resertifisering
Tlf 98220323 E mail: anne09@hotmail.no
For meg er det viktig å være med i DNCF for å kunne opprettholde kvalitetsstempelet og bidra for at det skal bli enda bedre. Vi trenger også å blir mer synlig slik at vi kan nå enda flere mennesker. Jeg er eier i  firmaet  Lakoh mentoring og coaching. Jeg er lideskapelig opptatt av at mennesker har valg om hvordan vi selv ønsker å leve og at vi alle kan lære oss å sette fokus på hva vi vil ha istedenfor hva vi ikke vil ha. Det å være coach er en livsstil! Jeg har min coacherfaring fra mange år som teamcoach i ett internasjonalt selskap. Jeg jobber bla  med parcoaching, ungdom, omskolering, teamutvikling, konflikthåndtering og arbeidsledige.
Jeg er Lisensiert Trainer og serifisert coach fra The Society of NLP, DR. Richard Bandler

Fanny Sæthre

Styremedlem DNCF fra april 2014.
Ansvarsområdet i styret: Registrert Helsecoach DNCF
Tlf 95136348 E mail:fanny.saethre@gmail.com
Mitt engasjement i DNCF er først og fremst motivert ut fra et ønske om å bidra til helsegevinst for enkeltmennesker og dermed til en bedre folkehelse. Mitt fokus er menneskets potensial, og dets mulighet til å påvirke egen helse. Jeg er utdannet intensivsykepleier, prosjektleder og sertifisert NLP Coach fra MetaResource. Videre er jeg registrert Helsecoach DNCF, og Friskis&Svettis trener gjennom mange år (frivillig arbeid i ideell organisasjon).
Allerede som ung sykepleierstudent var jeg bevisst «maktbalansen» mellom pasienten og helsearbeideren. Jeg var da som nå brennende opptatt av at pasienten er suveren til å ta valg på egne vegne, og at han eller hun har ressurser og indre motivasjon til å nå sine mål. Jeg ble tidlig bevisst samspillet mellom meg som sykepleier og pasienten og pasientens pårørende. Coachbegrepet var ukjent for meg den gangen, men det var i realiteten en coachende sykepleie jeg brant for. Mine ideer ga ikke gjenklang i sykehuskorridorene på slutten av 80-tallet så jeg var snart på søken etter et nytt ståsted, der jeg kunne jobbe i takt med mine verdier, holdninger og meninger. Siden har det vært en fargerik karrierevei. Både som sykepleier, prosjektleder og coach har jeg erfart, at troen på menneskets iboende ressurser og dets evne til å ta gode valg på egne vegne gir utrolige resultater. Jeg har gått inn i DNCF styre for å bidra til at coaching blir kjent og anerkjent i helsevesenet og samfunnet for øvrig, som en kraftfull metode innen forebyggende og helsefremmende arbeid.

Heidi Storruste

Heidi storruste
Styremedlem DNCF styret fra april 2015
Ansvarsområdet i styret: nye medlemmer, medlemsregister, dncf.no

Tlf: 90 56 51 52   E mail: heidi.storruste@storebrand.no

DNCF som organisasjon er viktig fordi det gir coach rollen den profesjonalitet og seriøsitet jeg mener den fortjener. Når du møter en DNCF sertifisert coach, skal du være trygg på at du får høy kvalitet i leveransene! Da trenger vi et sterkt forbund som jobber aktivt for å synliggjøre dette.
Jeg har ni års erfaring som ansattevalgt styremedlem i Storebrand Bank ASA og to år i konsernstyret i Storebrand ASA. Dette har gitt meg god forretningsforståelse, trening i og erfaring med ulike strategiske vinklinger og god erfaring i å samarbeide og kommunisere med ledere på alle nivåer. Jeg håper at jeg nå kan bruke min erfaring til å bidra positivt i DNCF styret og ser frem til å ta min del av ansvaret for at vi skal bli enda mer synlige.

Jeg har vært ansatt i Storebrand i 17 år – de siste to årene som tillitsvalgt på heltid og leder av Finansforbundet i Storebrand. Før jeg ble hovedtillitsvalgt var jeg ansatt i Storebrand Bank ASA som prosjektleder og prosessansvarlig. Jeg har et brennende engasjement for mennesker og jeg ønsker å bidra til at hver og en blir den beste utgaven av seg selv. Jeg jobber med enkeltindivid, med team og jeg er dessuten veldig opptatt av at vi har ledere som evner å skape resultater gjennom medarbeiderne.
Min NLP Coach utdannelse har jeg fra Metaresource AS og jeg ble DNCF Sertifisert i 2012. Jeg er også utdannet Executive Coach fra CoachTeam AS – House of Leadership.

 

Ann Flikkeid

Ann Flikkeid

Varamedlem DNCF styret fra april 2015
Ansvarsområdet: Årskonferanse, medlemsfordeler/samarbeidsavtaler
Tlf 95850156 E mail: ann.flikkeid@gmail.com

Da jeg startet min coachutdannelse i 2009, var min drivkraft en stor nysgjerrighet på hva som driver mennesker. Jeg møtte en ny verden og mange brikker falt på plass og jeg avsluttet med en stor verktøykasse og innsikt som jeg kan benytte til å gjøre en forskjell i møte med mennesker. I ettertid har jeg møtt mange som kaller seg coacher etter et helgekurs.  Jeg ser at kvalitet og seriøsitet er så viktig og vil i en periode stille meg til disposisjon i DNCF for å kunne bidra i arbeidet ved å jobbe videre med å vedlike holde standarden  og markedsføre DNCF og coacher med dette kvalitetsstemplet.
Jeg tok min utdannelse ved CoachTeam  as- House of leadership og er utdannet Executive coach i 2011, ACMC Assosiate Meta coach 2 ganger 2011, 2013. Til daglig jobber jeg i en attføring bedrift hvor jeg i mange år har kunnet benytte mine kunnskaper i møte med mennesker som har falt utenfor arbeidslivet.
Afli inspirasjon – en vei til endring er mitt firma og jeg har spesialisert meg på stress-utbrenthet , endringsprosesser og karrierecoaching. Har kontorlokale på Årnes hvor jeg bor.
Min coachende stil er : ydmyk og tilstedeværende, nysgjerrig og utfordrende gjennom mine spørsmål, og med kreative innfallsvinkler.
I det private har jeg hester, snekrer og maler, skaper glasskunst m.m www.afli.no

Katarina Heden

VILAportrett-Edit
Styremedlem DNCF fra april 2016.

Jeg har i mange år jobbet som leder innenfor reiseliv og transport. Gjennom ulike lederprogrammer ble coaching et viktig verktøy for å skape motivasjon og gode resultater. Mitt fokus som leder og Coach er å se helheten og raskt sette meg inn i situasjonen, både utfordringer og muligheter. Mitt mål er å etablere tillit, så jeg kan være en tydelig, varm og effektiv Coach. Jeg brenner ekstra for aksept, både for forskjellighet og av seg selv. Har et ønske om å bidra til flere menneskelige ledere, som evner til å skape tillit, takhøyde og som «ser» menneskene rundt seg.

En del av min motivasjon for å videreutdanne meg innenfor NLP var at jeg underveis oppdaget at forandringer som skal ha «levekraft», krever noe mer. Jeg har tatt min utdanning hos Ålreit Institutt og underveis falt mange brikker på plass. For ett år siden startet jeg min egen bedrift Klatra.no for privatkunder, og i tillegg jobber jeg som Business Coach hos HR Visjon i Bergen. Videreutdanner meg nå innenfor Stressmestring, da mental helse er en plattform for forandringsprosesser.

På fritiden er jeg «Medmenneske» på Kirkens SOS Chatt tjeneste, og der får jeg jobbe med hjertesaken min: forebygge selvmord hos unge mennesker. Ellers er friluftsliv min kilde til energi.

Som nytt medlem av styret i DNCF er jeg opptatt av å gjøre NLP mer tilgjengelig og kjent. Jeg ønsker i tillegg å bidra til et sterkere engasjement blant eksisterende medlemmer, og finne nye måter for dialog på tvers av distriktene.

 

Linda Krog Ødegaard


Styremedlem DNCF fra april 2014.
Ansvarsområde i styret: Markedsmateriell

Tlf 99098981 E mail: webredaktor@coachmagasinet.no / linda@metaresource.no
Mitt engasjement har utgangspunktet i vårt potensiale og den personlige friheten vi har tilgang til via bevisstgjøring, valg og ansvar. Jeg ønsker å bidra til økt kunnskap om hva NLP basert Coaching er og hva det gir og kravene vi stiller til kvalitet- og kompetansenivå til våre godkjente skoler og våre coacher. I det foreningen nå har rundet 10 år er det på tide å se mot nye horisonter – se nye potensiale og sette seil. Jeg mener at sammen står vi sterkere og stødigere. Jeg er Lisensiert Trainer og serifisert coach fra The Society of NLP, DR. Richard Bandler. Jeg jobber som trener, mentor og coach hos MetaResource – Coachingens hus. I eget foretak kombinerer jeg kunnskap og erfaring jeg har fra kommunikasjonsbransjen med NLP metodikk og coaching verktøy, noe som resulterer i engasjerende foredrag, workshops og en-til-en coaching.

 Atle Øi

Atle Øi
webredaktør CoachMagasinet.no

Tlf: 93049910 Email: internetmedia.as@gmail.com

Etter økonomistudier ved Oslo Handelshøyskole på slutten av 80 tallet, har jeg tilbragt mesteparten av min karriere i mediebransjen, (Radio, TV, nett og utelivsreklame). Jeg har også gründet noen selskaper i Norge og Sverige, og jobbet noen år som markedssjef i idretten. I 2015 sertifiserte jeg meg som DNCF coach etter studier ved CoachTeam – House og Leadership. Jeg jobber i dag som coach, men er også involvert i noen spennende gründerprosjekter.

Sammen med redaksjonskomiteen som består av medredaktør Kitty Stensrud, redaksjonsmedlemmer Anette Forsén Bache og Hanne Paulsrud tar vi mål av oss til å gjøre CoachMagasinet til et nettsted som siteres av andre medier når coaching er på agendaen. På fritiden skriver jeg en del dikt og har i de senere år gitt ut 2 bøker.

Hanne Paulsrud

Facebook
redaksjonsmedlem CoachMagasinet.no

Tlf 41 04 70 23  E-mail: hanne@confidentcoaching.no

Jeg har formell utdannelse som Sivilmarkedsfører og Coach, og etablerte selskapet Confident Coaching i 2008. Utgangspunktet for dette var mitt brennende ønske om å støtte personer til å bidra med sitt i de omgivelsene de er en del av. Mange ressurssterke og kunnskapsrike mennesker holder seg selv tilbake, og erfaringen viser at denne tilbakeholdenheten ofte bunner i manglende tro på seg selv. I dag tilbyr jeg coaching, kurs og foredrag med fokus på løsningsorientering, stress og styrket selvfølelse for ledere og privatpersoner med mye ansvar. Jeg er mentor for coachstudenter under sertifisering, og står i coachpoolen til Metaresource AS.

Tydeliggjøring, synliggjøring og stolthet av egne kvaliteter står sentralt i mitt arbeid som coach. Dette fokuset tenker jeg å ta med meg som nytt medlem i DNCF-styret. Jeg ønsker å bidra til å øke kunnskapen i markedet om hvilket kvalitetsstempel en DNCF Sertifisert coach har. På denne måten kan vi trygge våre kunder, bygge stolthet blant DNCF-medlemmer og forenkle beslutningsprosessen for potensielle innkjøpere av coachingtjenester.

Jeg har tidligere arbeidet i mange år med ansvar for markedsføring, kommunikasjon og prosjekter, bl.a i  DHL Worldwide Express, Gyldendal og Asker kommune. Jeg er spesielt opptatt av nødvendigheten av god kommunikasjon som virkemiddel for å bygge broer mellom mennesker, stimulere til samarbeid og økt forståelse for hverandres ståsted.

Jeg er DNCF Sertifisert Coach og Licensed NLP Coach fra The Society of NLP, Dr Richard Bandler, med coachutdannelse fra Metaresource AS.