Medlemstilbud

DNCF har gunstige avtaler for medlemmene med følgende tilbydere:

 

bedriftsforbundetMedlemmer i DNCF har 25 % abatt på medlemskap i Bedriftsforbundet, 2100 kr/år for enkeltpersonsfortak mot normalt 2800kr/år. Avtalen gir store fordeler  på områder som forsikring, økonomisk og juridisk rådgiving og bistand, diverse rabattordninger innenfor bilhold. telefoni, hotellavtaler etc. Se også  bedriftsforbundet.no

 

ukeavisenAlle medlemmer  i DNCF  får to måneder gratis abonnement på Ukeavisen Ledelse og Gründer Økonomisk Rapport samt 20% rabatt på videre abonnement.Ukeavisen Ledelse er et solid verktøy for ledere og ressurspersoner som ønsker å holde seg oppdatert og søker nyttig informasjon knyttet til det lederansvaret de har. Se også www.ukeavisenLedelse.no

 

Rica HotelsRica Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder med nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige. Våre hoteller har beliggenhet i over 50 byer og tettsteder i Norge og på sentrale steder i Sverige.

Ved booking på www.rica.no kan deres CorpID benyttes – se under informasjon om medlemstilbud på «min side» etter innlogging som medlem. Avtaleprisen kommer automatisk opp ! I og med vi opererer med FLEX priser så vil det være perioder i året hvor det vil være en lavere pris en avtale – dere vil da automatisk få denne prisen !

 

CopyCatCopyCat tilbyr kopi og print, ring 08180 eller CopyCat.no. Medlemmer refererer første gang til avtalen med DNCF på 35% og legger ved opplysninger om fakturering.NB! Du må stå oppført på sidene over godkjente coacher for å få denne avtalen.

 

logo-staplesAvtale på kjøp av kontor- og datarekvisita, samt annet forbruksmateriell
Det er inngått en avtale mellom Staples og Den Norske CoachForening som gir medlemmer av Den Norske CoachForening gode priser ved å handle kontor-og datarekvisita hos Staples. Rabatten varierer fra vareregruppe til varegruppe og ligger på mellom 5 og 35%.Avtalen gjelder dessverre ikke i butikkene i Trondheim, Tromsø og Tønsberg.

 

Engasjert

Design og grafisk formgiving

Alle godkjente medlemmer og medlemsskoler i Den Norske Coachforening blir innvilget en rabatt på 20 % på alle design og grafiske formgivingstjenester hos Engasjert Byrå. Byrået har en fast timepris på 1000,- eks. mva.
Tjenester som byrået kan bistå med er blant annet logodesign, profilelementer, trykksaker, plakater, annonser, DMer, webannonser, webdesign og utvikling av kampanjer på sosiale medier.

 

ElexiaELIXIA tilbyr 10 % rabatt på ordinært medlemskap, det samme gjelder for ektefelle/samboer og barn over 15 år. Fri innmeldingsavgift (normalt kr. 860,-) og 2 Personlig Trener timer til en verdi av kr. 950,-. Ingen adm. gebyr ved innmelding pr e-post (verdi kr 199). I tillegg kommer alle ELIXIA sine medlemsfordeler som gratis frokost etc.